Welcome to
Portalul Romanilor din Olanda

Login/Înregistrați-vă

Limba
Selectați limba interfeței:

Dutch Romanian

Menu
 Startpagina
 Recomandați-ne
 Contactați-ne
 Dicționar NL/RO
 Joc de Dicționar
 Search
 Forum
 Chat
 Trimiteți Știri
 Arhiva
 Evenimente
 Sondaje
 Foto-Album
 Downloads
 Web Links
 Internet Radio
 Mesaje Private
 Profil Personal
 Lista membrilor
 Games

Site Info
Bine ați venit, Anonymous
Utilizator
Parola
Cod de securitate: Cod de securitate
Introduceți codul de securitate

· Înregistrați-vă
· Parola uitată
Membrii:
Ultimul(e): Check the profile of calina calina
Noi astăzi: 0
Noi ieri: 1
Neactivați: 0

Vizitatori online:
Vizitatori: 75
Membrii: 1
În Chat: 2
Protejat: 0
Total: 76
Acum sunt online:
01: Check the profile of Luuk110 Send a quick private message to Luuk110 Luuk110

Calendar

Mai 2013
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Activitati
Concerte
Excursii
Expozitii
Religie
Vacante
Zile Onomastice

Internet Radio

Copyright Just4me.NL

Romanians.nl: Forum

Romanians.nl :: Vizualizare subiect - roman de profesie avocat in NL sau vorbitor de l romana
 FAQFAQ   CăutareCăutare   GrupuriGrupuri   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

roman de profesie avocat in NL sau vorbitor de l romana
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romanians.nl -> Activități
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
crism
Strain
Strain

Data înscrierii: Jan 04, 2009

MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 4:19 pm    Titlul subiectului: roman de profesie avocat in NL sau vorbitor de l romana Răspunde cu citat (quote)

Buna tuturor,

va rog pe cei ce aveti informatii ref.la avocat in Olanda de origine romana sau vorbitor de limba romana sa ma ajutati cu aceasta informatie;

multumesc si numai bine tuturor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
michaelx
Strain
Strain

Data înscrierii: Jun 27, 2009
Locație: amsterdam

MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 4:56 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

http://www.romanians.nl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16655
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
crism
Strain
Strain

MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc frumos michaelx,

o zi frumoasa
Sus
tgeorgescu
Bastinas
Bastinas

Data înscrierii: Jan 29, 2006
Locație: Zwolle

MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avocatul respectiv a zis ca e avocat roman rezident in Olanda, n-a zis ca are dreptul de a pleda in Olanda. Adica meseria lui de avocat si-o exercita in Romania, nu in Olanda. In Olanda lucreaza ca jurist, nu ca avocat.

Am cautat numele Enache pe http://www.alleadvocaten.nl si nu exista niciun avocat din Olanda numit Enache. Adica Enache e avocat, dar nu in Olanda, aici e doar consilier juridic. Aici e un simplu absolvent al unei facultati de drept din alta tara, nu stiu nici macar daca are dreptul legal de a purta titlul meester (mr.). Cum consilierea juridica nu e o profesie reglementata in Olanda, oricine are dreptul de a o practica.

Iar cine vrea sa-i telefoneze, ii telefoneaza taman in Romania.
crism
Strain
Strain

MesajTrimis: Joi Aug 12, 2010 9:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este corect ceea ce ai scris si iti multumesc si cu aceasta ocazie!

l-am contactat telefonic si din septembrie va fi in Olanda, va avea si nr de tef.olandez;

din cate mi-a comunicat telefonic, este in relatie cu cineva de aici, in domeniul avocates/juridic;

este in acest caz un lucru important pt mine in sensul ca vb romaneste, ma intelege ceea ce doresc sa stiu/reglementez pe sitemul juridic olandez;

raman cu speranta, ca poate mai citeste un roman subiectul deschis de mine si voi avea sansa sa gasesc aici in Olanda o astfel de persoana, caci asa cum am mai scris, l.olandeza pt mine este un impediment inca, ca sa imi rezolv subiectele pe care le doresc/am nevoie sa fie asa cum este normal sau sa imi dea linistea de care am nevoie;

o alta zi buna pt.fiecare
Sus
tgeorgescu
Bastinas
Bastinas

MesajTrimis: Joi Aug 12, 2010 9:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt destui avocati olandezi care vorbesc engleza, germana, franceza, ba unii sunt de origine turca si marocana si vorbesc prin urmare turca si araba. Banuiesc ca mai sunt unii care stiu si alte limbi. Nu vorbesti niciuna din limbile astea? Plus ca daca vrei avocatul poate suna la interpret, pentru traducere.
crism
Strain
Strain

MesajTrimis: Joi Aug 12, 2010 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vb /inteleg engleza, dar fiind vb de subiecte la care si "virgula" conteaza, NU IMI PERMIT SA FAC NICI CEA MIA MICA COMFUZIE/NEINTELEGERE/EROARE JURIDICA !!!,
acesta este motivul pt care fara motiv de incapatanare, marsez pt a gasi un vb nativ de limba romana si care este aici in Olanda , intelege sistemul juridic, nu doar traduce;

iertata-mi fie poate o aparenta incapatanare/stupizenie

inca o data recunostinta pt timpul acordat si bunele intentii de a ma ajuta/lumina;
Sus
me-again
Venetic
Venetic

Data înscrierii: Apr 29, 2009
Locație: Amsterdam

MesajTrimis: Vin Aug 13, 2010 9:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Just a thought…

Poți să te duci pe site-ul menționat de tgeorgescu și să cauți nume românești. Eu de exemplu am căutat „Popescu” și am găsit asta:

http://www.alleadvocaten.nl/contact-gegevens/p.d.-popescu-amsterdam-362717.html.

E posibil să fie o persoană de descendență română care nu vorbește românește. Dar cine știe, poate din câteva încercări nimerești ceva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
codde
Venetic
Venetic

Data înscrierii: May 26, 2010
Locație: 51° 59' 0" N / 5° 55' 0" E

MesajTrimis: Sâm Aug 14, 2010 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar ce probleme ai?
In Olanda se rezolva unele cehsti la fel ca si in romania cu spaga. Ca poate daca nu stiai este o coruptie aici, poate la fel ca si in Romania, dar nu este asa de vizibila.

O tara care permite prostitutie si narcotice, e o tara corupta.

Sunt aic de destul de mult timp ca sa stiu ca daca ai bani, si stii cui sa dai spaga, rezolvi orice.
Sunt multi turci, marocani, surinamezi si antilieni, cam in toate firmele si in toate institutiile de stat olandeze. Pentru ei o spaga este ceva normal.

crism a scris:
vb /inteleg engleza, dar fiind vb de subiecte la care si "virgula" conteaza, NU IMI PERMIT SA FAC NICI CEA MIA MICA COMFUZIE/NEINTELEGERE/EROARE JURIDICA !!!,
acesta este motivul pt care fara motiv de incapatanare, marsez pt a gasi un vb nativ de limba romana si care este aici in Olanda , intelege sistemul juridic, nu doar traduce;

iertata-mi fie poate o aparenta incapatanare/stupizenie

inca o data recunostinta pt timpul acordat si bunele intentii de a ma ajuta/lumina;
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
tgeorgescu
Bastinas
Bastinas

MesajTrimis: Sâm Aug 14, 2010 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

codde a scris:

Asta se vrea rationament?
Ofelia
Bastinas
Bastinas

Data înscrierii: Mar 03, 2005

MesajTrimis: Sâm Aug 14, 2010 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tgeorgescu a scris:
codde a scris:

Asta se vrea rationament?

Tudore, nu mai lovi lumea nevinovata cu neologisme... Very Happy
Luizaflorea
Turist
Turist

Data înscrierii: Apr 17, 2012

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2012 11:45 am    Titlul subiectului: Just in case Răspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca primul rezultat pe google la cautarea "avocat roman in olanda" este aceasta discutie, m-am hotarat sa intervin si sa va ofer o sugestie, in cazul ca vor mai fi si alte persoane interesate de aceasta tema.

Personal am apelat la serviciile doamnei Brandusa Gritu si o pot recomanda cu multa incredere. Este avocat roman cu birou in Olanda si va poate ajuta atat aici cat si daca aveti probleme in Romania si nu vreti sau nu aveti cum sa va deplasati pana acolo.

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.facebook.com/BrindusaGritu sau sau www.avocatsibiu.com[/url]
Sus
tgeorgescu
Bastinas
Bastinas

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2012 8:36 pm    Titlul subiectului: Re: Just in case Răspunde cu citat (quote)

Luizaflorea a scris:
Pentru mai multe informatii puteti accesa www.facebook.com/BrindusaGritu sau sau www.avocatsibiu.com[/url]

Aceeasi problema ca la dl. Enache: dna. Gritu este avocat in Romania, nu in Olanda. Ca atare, puteti apela cu incredere la dumneaei pentru problemele juridice din... Romania. Daca va trebuie avocat pentru Olanda, apelati la cei care sunt avocati in Olanda, nu la cei care sunt avocati in Romania.

"Romanian Law Office" nu inseamna birou romanesc de drept, ci birou de drept romanesc. Adica poate pleda ca avocat in fata tribunalelor din Romania, nu in fata celor din Olanda.

Eu n-am nimic nici cu dl. Enache, nici cu dna. Gritu, dar nu dezinformati lumea.
chrisje013
Imigrant
Imigrant

Data înscrierii: Oct 19, 2011
Locație: Tilburg/Amsterdam

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2012 9:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

codde a scris:
Dar ce probleme ai?
In Olanda se rezolva unele cehsti la fel ca si in romania cu spaga. Ca poate daca nu stiai este o coruptie aici, poate la fel ca si in Romania, dar nu este asa de vizibila.

Sunt aic de destul de mult timp ca sa stiu ca daca ai bani, si stii cui sa dai spaga, rezolvi orice.
Sunt multi turci, marocani, surinamezi si antilieni, cam in toate firmele si in toate institutiile de stat olandeze. Pentru ei o spaga este ceva normal.

ca sa nu ne intelegem gresit, tara fara coruptie nu exista. nu de alta, dar coruptia nu are de-a face cu locatia geografica, culoarea pielii, limba vorbita sau culorile steagului, ci cu faptul ca majoritatea oamenilor nu au principii si sange in oua. insa de aici pana la a trage olanda la nivel de romania, cand vine vorba de coruptie, e cale lunga. cred ca ai stat prea mult la coltul blocului, unde circula tot felul de povesti si conspiratii.

cat despre prostitutie si narcotice, esti dobitoc, serios! Rolling Eyes
Sus
rolin
Bastinas
Bastinas

Data înscrierii: Feb 17, 2010
Locație: Loosdrecht

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2012 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hristos a inviat ! suntem inca in sarbatorile pastelui iar voi va ciondaniti de pomana.Persoana in cauza(crism ) avea nevoie de un avocat vorbitor de limba romana in olanda......acum ceva multa vreme,mai precis in 2010 !!!Nu va uitati la data mesajului ?

PS era o vorba....nu lasa pe maine ce poti face azi,lasa pe poimaine ca poate nu mai trebuie.( dar au trecut vreo 20 de luni....)
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romanians.nl -> Activități Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum