Data înscrierii: Jan 29, 2006 Mesaje: 6030 Locație: Zwolle
Trimis: Mie Aug 11, 2010 8:15 pm Titlul subiectului:
Avocatul respectiv a zis ca e avocat roman rezident in Olanda, n-a zis ca are dreptul de a pleda in Olanda. Adica meseria lui de avocat si-o exercita in Romania, nu in Olanda. In Olanda lucreaza ca jurist, nu ca avocat.
Am cautat numele Enache pe http://www.alleadvocaten.nl si nu exista niciun avocat din Olanda numit Enache. Adica Enache e avocat, dar nu in Olanda, aici e doar consilier juridic. Aici e un simplu absolvent al unei facultati de drept din alta tara, nu stiu nici macar daca are dreptul legal de a purta titlul meester (mr.). Cum consilierea juridica nu e o profesie reglementata in Olanda, oricine are dreptul de a o practica.
Iar cine vrea sa-i telefoneze, ii telefoneaza taman in Romania. _________________ Disclaimer: opiniile exprimate de mine nu constituie nici consiliere juridica, nici aviz medical. Een mens zonder geld is als een hond zonder eten. Ze bijten!
Trimis: Joi Aug 12, 2010 9:32 am Titlul subiectului:
este corect ceea ce ai scris si iti multumesc si cu aceasta ocazie!
l-am contactat telefonic si din septembrie va fi in Olanda, va avea si nr de tef.olandez;
din cate mi-a comunicat telefonic, este in relatie cu cineva de aici, in domeniul avocates/juridic;
este in acest caz un lucru important pt mine in sensul ca vb romaneste, ma intelege ceea ce doresc sa stiu/reglementez pe sitemul juridic olandez;
raman cu speranta, ca poate mai citeste un roman subiectul deschis de mine si voi avea sansa sa gasesc aici in Olanda o astfel de persoana, caci asa cum am mai scris, l.olandeza pt mine este un impediment inca, ca sa imi rezolv subiectele pe care le doresc/am nevoie sa fie asa cum este normal sau sa imi dea linistea de care am nevoie;
Trimis: Joi Aug 12, 2010 9:52 am Titlul subiectului:
Sunt destui avocati olandezi care vorbesc engleza, germana, franceza, ba unii sunt de origine turca si marocana si vorbesc prin urmare turca si araba. Banuiesc ca mai sunt unii care stiu si alte limbi. Nu vorbesti niciuna din limbile astea? Plus ca daca vrei avocatul poate suna la interpret, pentru traducere. _________________ Disclaimer: opiniile exprimate de mine nu constituie nici consiliere juridica, nici aviz medical. Een mens zonder geld is als een hond zonder eten. Ze bijten!
Trimis: Joi Aug 12, 2010 10:10 am Titlul subiectului:
vb /inteleg engleza, dar fiind vb de subiecte la care si "virgula" conteaza, NU IMI PERMIT SA FAC NICI CEA MIA MICA COMFUZIE/NEINTELEGERE/EROARE JURIDICA !!!,
acesta este motivul pt care fara motiv de incapatanare, marsez pt a gasi un vb nativ de limba romana si care este aici in Olanda , intelege sistemul juridic, nu doar traduce;
iertata-mi fie poate o aparenta incapatanare/stupizenie
inca o data recunostinta pt timpul acordat si bunele intentii de a ma ajuta/lumina;
Data înscrierii: May 26, 2010 Mesaje: 344 Locație: 51° 59' 0" N / 5° 55' 0" E
Trimis: Sâm Aug 14, 2010 6:11 pm Titlul subiectului:
Dar ce probleme ai?
In Olanda se rezolva unele cehsti la fel ca si in romania cu spaga. Ca poate daca nu stiai este o coruptie aici, poate la fel ca si in Romania, dar nu este asa de vizibila.
O tara care permite prostitutie si narcotice, e o tara corupta.
Sunt aic de destul de mult timp ca sa stiu ca daca ai bani, si stii cui sa dai spaga, rezolvi orice.
Sunt multi turci, marocani, surinamezi si antilieni, cam in toate firmele si in toate institutiile de stat olandeze. Pentru ei o spaga este ceva normal.
crism a scris:
vb /inteleg engleza, dar fiind vb de subiecte la care si "virgula" conteaza, NU IMI PERMIT SA FAC NICI CEA MIA MICA COMFUZIE/NEINTELEGERE/EROARE JURIDICA !!!,
acesta este motivul pt care fara motiv de incapatanare, marsez pt a gasi un vb nativ de limba romana si care este aici in Olanda , intelege sistemul juridic, nu doar traduce;
iertata-mi fie poate o aparenta incapatanare/stupizenie
inca o data recunostinta pt timpul acordat si bunele intentii de a ma ajuta/lumina;
Trimis: Sâm Aug 14, 2010 8:01 pm Titlul subiectului:
codde a scris:
Asta se vrea rationament? _________________ Disclaimer: opiniile exprimate de mine nu constituie nici consiliere juridica, nici aviz medical. Een mens zonder geld is als een hond zonder eten. Ze bijten!
Trimis: Sâm Aug 14, 2010 8:08 pm Titlul subiectului:
tgeorgescu a scris:
codde a scris:
Asta se vrea rationament?
Tudore, nu mai lovi lumea nevinovata cu neologisme... _________________ Există adevăruri pe care trebuie să le colorezi ca să devină vizibile. J. Joubert
Trimis: Mar Apr 17, 2012 11:45 am Titlul subiectului: Just in case
Avand in vedere ca primul rezultat pe google la cautarea "avocat roman in olanda" este aceasta discutie, m-am hotarat sa intervin si sa va ofer o sugestie, in cazul ca vor mai fi si alte persoane interesate de aceasta tema.
Personal am apelat la serviciile doamnei Brandusa Gritu si o pot recomanda cu multa incredere. Este avocat roman cu birou in Olanda si va poate ajuta atat aici cat si daca aveti probleme in Romania si nu vreti sau nu aveti cum sa va deplasati pana acolo.
Aceeasi problema ca la dl. Enache: dna. Gritu este avocat in Romania, nu in Olanda. Ca atare, puteti apela cu incredere la dumneaei pentru problemele juridice din... Romania. Daca va trebuie avocat pentru Olanda, apelati la cei care sunt avocati in Olanda, nu la cei care sunt avocati in Romania.
"Romanian Law Office" nu inseamna birou romanesc de drept, ci birou de drept romanesc. Adica poate pleda ca avocat in fata tribunalelor din Romania, nu in fata celor din Olanda.
Eu n-am nimic nici cu dl. Enache, nici cu dna. Gritu, dar nu dezinformati lumea. _________________ Disclaimer: opiniile exprimate de mine nu constituie nici consiliere juridica, nici aviz medical. Een mens zonder geld is als een hond zonder eten. Ze bijten!
Data înscrierii: Oct 19, 2011 Mesaje: 246 Locație: Tilburg/Amsterdam
Trimis: Mar Apr 17, 2012 9:04 pm Titlul subiectului:
codde a scris:
Dar ce probleme ai?
In Olanda se rezolva unele cehsti la fel ca si in romania cu spaga. Ca poate daca nu stiai este o coruptie aici, poate la fel ca si in Romania, dar nu este asa de vizibila.
Sunt aic de destul de mult timp ca sa stiu ca daca ai bani, si stii cui sa dai spaga, rezolvi orice.
Sunt multi turci, marocani, surinamezi si antilieni, cam in toate firmele si in toate institutiile de stat olandeze. Pentru ei o spaga este ceva normal.
ca sa nu ne intelegem gresit, tara fara coruptie nu exista. nu de alta, dar coruptia nu are de-a face cu locatia geografica, culoarea pielii, limba vorbita sau culorile steagului, ci cu faptul ca majoritatea oamenilor nu au principii si sange in oua. insa de aici pana la a trage olanda la nivel de romania, cand vine vorba de coruptie, e cale lunga. cred ca ai stat prea mult la coltul blocului, unde circula tot felul de povesti si conspiratii.
cat despre prostitutie si narcotice, esti dobitoc, serios!
Data înscrierii: Feb 17, 2010 Mesaje: 755 Locație: Loosdrecht
Trimis: Mar Apr 17, 2012 9:54 pm Titlul subiectului:
Hristos a inviat ! suntem inca in sarbatorile pastelui iar voi va ciondaniti de pomana.Persoana in cauza(crism ) avea nevoie de un avocat vorbitor de limba romana in olanda......acum ceva multa vreme,mai precis in 2010 !!!Nu va uitati la data mesajului ?
PS era o vorba....nu lasa pe maine ce poti face azi,lasa pe poimaine ca poate nu mai trebuie.( dar au trecut vreo 20 de luni....) _________________ Orice ti s-ar intampla in viata,nu inceta sa lupti.Apara-te mereu ca si cum cei din jurul tau ar dori sa te atace.Cand simti ca ai dreptate,nu lasa niciodata sa se creada contrariul...
Ora este GMT + 2 ore Du-te la pagina 1, 2, 3Următoare
Pagina 1 din 3
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum